Smaakvol wonen in het groen

Morgen is het dan eindelijk zover

Hoera! Morgen is het dan eindelijk zover: de start van de langverwachte werkzaamheden rondom de sloop van het oude gemeentehuis. Het gebouw heeft heel wat verhalen te vertellen, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. En wat voor een hoofdstuk!
De komende dagen staat als eerste klus het verwijderen van aanwezige asbest op de agenda. Een beetje zoals het opruimen van oude herinneringen om ruimte te maken voor nieuwe avonturen. Het is het begin van een boeiende reis waar we met volle energie naar uitkijken.
En alsof dat nog niet spannend genoeg is, staat er na het kerstreces nog veel meer op de planning. Dan gaan we met frisse moed verder met de totaalsloop van de opstallen. Alsof we een oud boek dichtslaan en een nieuw verhaal schrijven. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook een aantal bomen gekapt en bossages verwijderd. Het wordt een waar spektakel, een soort natuurlijk vuurwerk dat het begin markeert van iets nieuws en opwindends.
Laten we samen uitkijken naar dit avontuur en de veranderingen die gaan komen. Het wordt vast een boeiende reis vol verrassingen. Wie weet wat voor prachtige verhalen en herinneringen er in de toekomst zullen ontstaan op deze bijzondere plek. En laten we niet vergeten om af en toe even stil te staan bij de herinneringen aan het oude gemeentehuis, terwijl we vol enthousiasme vooruit kijken naar wat de toekomst ons brengt!